Kinderen ± 12-15 jaar

Teach-on-wheels is er ook voor kinderen van 12 t/m ± 17 jaar en biedt studievaardigheden voor kinderen met dyslexie in het Voortgezet Onderwijs. Voor deze kinderen is het soms moeilijk hun huiswerk te plannen en de informatie gestructureerd te verwerken. Welke aanpakstrategie werkt het beste om de vakken te leren? Aan de hand van Mind-mapping ondersteunt Teach-on-wheels het leren en kan het kinderen hulp bieden bij het plannen van huiswerk.

Ouders

Teach-on-wheels biedt ook ouders de helpende hand, bijvoorbeeld met adviezen over het begeleiden van hun kind met dyslexie en/of lees- en spellingsproblemen, rekenproblemen en het begeleiden van huiswerk. Er is met regelmaat e-mailcontact tussen de ouders en Teach-on-wheels zodat ouders op de hoogte blijven van de vorderingen van hun kind en zij vragen kunnen stellen als het gaat om de begeleiding thuis.

Scholen

Daarnaast begeleidt Teach-on-wheels leerkrachten en teams van Basisscholen. Reguliere basisscholen hebben steeds meer zorgleerlingen. Scholen kunnen die hulp en deskundigheid binnen school halen door Teach-on-wheels in te schakelen.